Вицове

Вицове

Забавни вицове и смешни SMS съобщения, с които да се забавлявате цял ден

СЛУЧАЙНO ИЗБРАНИ ВИЦОВЕ

+ + + - -

Програмисти

Windows Vista се появи на пазара, за да заобичат всички Windows XP....

публикуван: 2008-02-17

прочети целият виц
+ + + - -

От приказките

Веднъж Мечо Пух решил да се пошегува с Прасчо: - Ей Прасчо! Вчера те видях в един ресторант. - Така ли? - Да! Даже беше придружен с гарнитура.

публикуван: 2008-06-22

прочети целият виц
+ + + - -

Доктори

Един отива при доктора и му казва: - Голям проблем имам, докторе. Стерилен съм! Доктора заинтригуван: - Това е сериозна диагноза. Не бързайте. Ще ви изследваме, снимки ще направим. Тогава ще уточним. - Но докторе, това ми е по наследство - баща ми, дядо ми и прадядо ми също са били стерилни. - Нима? А вие от къде идвате? - пита докторът. - Аз ли? От Стара Загора.

публикуван: 2007-12-13

прочети целият виц
+ + + - -

Семейни

Мъж се прибира вкъщи пиян. Жената започва да крещи:- Колко пъти ти казвам да не пиеш бира след работа с приятелите. Достатъчно, всичко това ми дойде до гуша. Избирай - или мен или бирата.Мъжът се замисля, а след минута пита:- А, колко бира?...

публикуван: 2007-10-18

прочети целият виц
+ + + - -

За животни

Заекът влиза в кръчмата и вика: - Кой ще се бие с мен? - Аз! - става лисицата. - Я да излезем навън. Отвън се чува "бум, прас", и след малко заекът пак влиза в кръчмата: - Има ли още някой да се бие с мен, че лъвът вече трябва да си тръгва?

публикуван: 2008-06-11

прочети целият виц
+ + + - -

Бисери

Тя шепне в самозабрава: - Вземи ме, вземи ме! Той я гледа в недоумение: - Къде? Аз никъде няма да ходя...

публикуван: 2008-06-09

прочети целият виц
+ + + - -

Мръсни

Поручик Ржевски прочел книга за това как трябва да се разговаря с жените. Там имало и примерни теми за разговор: за животните, за времето, за музика, за любов. Решил той да опита и отишъл при една дама и казал: - Какво хубаво кученце имате, мадам! - и го сритал с ботуша си - Лети ниско, сигурно ще вали. У дома имам един барабан, не искате ли да ходим да се чукаме?

публикуван: 2008-06-11

прочети целият виц
+ + + - -

От приказките

Върви си Добрият рицар из гората и гледа - за едно дърво вързана гола дама. - Какво става тук, прекрасна дамо? - Хванаха ме едни разбойници, вързаха ме за дървото и ме изнасилиха. - А защо не вика за помощ? Щях да чуя и да дойда да те спася. - Виках, виках, ама в тая гъста гора нищо не се чува... - Нищо не се чува, значи... - мърмори си Добрият рицар, сваляйки доспехите си..

публикуван: 2008-06-12

прочети целият виц
- - - - -

Блондинки

Защо, когато блондинка влезе в супермаркет започва да пълзи на пода? - Защото търси по-ниски цени!

публикуван: 2015-06-17

прочети целият виц
+ + + - -

Национални

На гарата в Германия. Върви човек с огромен куфар и разпитва германците: - Извинете, как се отнасяте към евреите? Първият немец: - Обичам ги като родни братя... - Благодаря, довиждане. Вторият немец: - Обожавам ги! - Благодаря, благодаря... Третият немец: - Евреите! Тия мръсни гадове! Не мога да ги понасям! - Ах, най-после един честен човек. Бихте ли ми подържали куфара, че ми се ходи...

публикуван: 2007-10-23

прочети целият виц